Vivus.fi pienlainayritys on luotettava ja varma kumppani. Palvelu toimii Suomen lisäksi mm. Ruotsissa, Latviassa ja Liettuassa. Vivus mahdollistaa lainanhakijalle 1-400 euron suuruiset pikavipit. Lainattavan summan voi hakija itse päättää euron tarkkuudella. Myös laina-aika on asiakkaan valittavissa 1-30 päivän mittaiseksi, ihan juuri kuten itselle parhaiten sopii.

Ensimmäinen pikalaina voi olla suuruudeltaan korkeintaan 200 euroa. Vivuksen erikoisuutena on se, että se tarjoaa ensimmäisen lainan täysin kuluitta, siis ihan ilmaiseksi! Jos siis vippaat 200 euroa, maksat takaisin myös 200 euroa, et euroakaan enempää.

Ensimmäisen lainanhaun yhteydessä asiakas luo itselleen tunnukset Vivus.fi palveluun. Tunnusten luonti tapahtuu verkkopankkitunnuksia käyttäen. Sama tunnus käy myös jatkossa, joten tunnukset kannattaa pitää hyvässä tallessa, ettei tunnistautumista tarvitse suorittaa uudelleen.

Lainoja myönnetään joka päivä kello 8-22 välisinä aikoina. Hakemuksia voi myös lähettää muina aikoina, mutta lainahakemuksia ei käsitellä vasta kuin seuraavana aamuna kello 8. Kun hakemus on lähetetty se tarkistetaan asiakaspalvelun toimesta. Samalla tehdään myös luottotieto ja henkilötietotarkistukset. Mikäli kaikki on OK, siirtyvät rahat asiakkaan tilille varsin nopeasti. Mikäli hakijalla on esim. luottotietomerkintöjä, ei lainaa luonnollisesti myönnetä. Vivus ei ole velvollinen kertomaan asiakkaalle hylkäämisen syytä.

Kuluiltaan Vivus on markkinoiden edullisimpia, varsinkin jos valitsee mahdollisimman lyhyen laina-ajan. Mikäli kuitenkin valitset laina-ajan liian lyhyeksi, on laskunmaksuun mahdollista saada lykkäystä. Lykkäyksen löytyy ohjeet sekä lykkäyksestä aiheutuvat kustannukset palvelun verkkosivuilta.

Suosittelemme ehdottomasti palvelua varsinkin ensilainan hakemiseen, eikä palvelussa muutoinkaan ole moitteen sijaa. Luotettava, rehti ja hyvä palvelu.

 

Ota pikalaina