Pikavippivertailu – Vertaa edullisin pikavippi nopeasti

Tervetuloa vertaapikalainat.com sivuston pikavippivertailu osioomme. Alapuolelta voit kätevästi verrata itsellesi taatusti edullisimman pikavipin. Voit valita halumasi lainasumman 50 – 5000€ ja sen jälkeen haluamasi takasinmaksuajan. Vain kahdella klikkauksella saat eteesi taatusti edullisimman pikavipin.

 

Varmista itsellesi edullisin pikavippi valitsemalla haluamasi lainasumma alapuolelta

50€
100€
200€
300€
400€
500€
1000€
5000€
2000€

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on nopea lainaratkaisu akuuttiin rahantarpeeseen. Se on normaalisti suurudeltaan muutaman satasen, mutta markkinoilla liikkuu myös pikavippejä, jotka ovat suurudeltaan useampaa tonnia. Tyypillinen pikavippi on kuitenkin noin 200€ ja takasinmaksuaikaa sille saa noin kuukauden verran. Pikavipit ovat kuitenkin viimeaikoina muuttaneet hieman muotoansa ja tällä hetkellä pikavippien summat liikkuvatkin suuremmissa summissa kuin noin pari kolme vuotta sitten.

Pikavippi heti minulle asenne on kokenut pienen kolauksen, kun tänä päivänä pikavippiyrtiykset kysyvätkin paljon tarkempaa raporttia hakijan taloustilanteesta eikä pikavipinhakeminen olekkaan enään niin helppoa kuin aikaisemmin. Pikavipit ovat kuitenkin kehittyneet tämän myötä oikeaan suuntaan, sillä nyt jo valmiiksi vaikeissa talousvaikeuksissa olevien henkilöiden on vaikeampi hakea pikavippiä ja näin ollen välttää pikavippikierteeseen joutumisen. Pikavippi kuitenkin elää ja hengittää vieläkin erittäin vahvana keskuudessamme, vaikka lainasummat ovatkin nousseet ja tarjontaa ei ole aivan niin paljon kuin muutama vuosi sitten. Perusidea on kuitenki säilynyt ennallaan ja uudet pikavipit tekevät kokoajan tuloaan markkinoille.

 

Pikavippi heti tilille – Miten ja keneltä?

 

Pikavippi on edelleen melko helppoa saada nopeasti tilille, kunhan vain noudatat pikavipeille määrättyjä vaatimuksia. Tällä hetkellä pikavippiä hakeaksesi, sinulta vaaditaan noin 1300€ kuukausittaisia tuloja sekä moitteettomia luottotietoja. Tämän lisäksi jokaisella lainantarjoajalla on heidän määrittelemänsä ikäraja, mutta pikavippi 18 vuotiaalle onnistuu vieläkin monessa paikassa. Suurin muutos on tapahtunut siinä, että nyt sinun tulee osoittaa omaavasi jonkinlaisia tuloja joilla pikavipin takaisinmaksu onnistuu ajallaan ongelmitta.  Muutos on kuitenkin hyvä sillä tällä tavalla vältetään monia surullisia historioita, joita vanhanajan pikavipit saattoivat toisinaan aiheuttaa. Nyt pikavippejä halutaan myöntää vain ja ainoastaan henkilöille joilla on jonkinnäköistä näyttöä, että pikavipin takaisinmaksu onnistuu ajallaan.

Pikavippiä hakeaksesi sinun tulee ainoastaa täyttää lainahakemus ja odottaa siihen hyväksyttyä luottopäätöstä. Tärkeää on kuitenkin täyttää huolella lainahakemus, sillä erittäin useasti virheelliset tai puutteelliset tiedot lainahakemuksessa johtavat luottopäätöksen hylkäämiseen. Täytä siis lainahakemus huolella ja varmistat että luottopäätöksesi saat hyväksytyn merkinnän. Kun lainahakemus on hyväksytty, niin voit normaalisti nostaa rahat tilillesi heti kunhan vain olet allekirjoittanut nettipankkitunnustesi avulla lainasopimuksen.

Pikavippi voi olla vaikae valita, sillä markkinoilla liikkuu monia lainanantajia ja ne tarjoavat pikalainoja monilla eri hinnoilla ja ehdoilla. Meidän pikavippivertailu sivustomme pyrkii auttamaan sinua löytämään sinulle parhaan pikavipin nopeasti ja helposti. Valitse ainoastaan halumasi lainasumma ja takasinmaksuaika ja sinulla on edessäsi kaikki tämän hetken edullisimmat pikavipit.

Tämän hetken hittituotteita ovat kuitenkin korottomat pikalainat, jotka nimensä mukaisesti ovat täysin kuluttomia pikavippejä jotka ovat normaalisti tarjolla ensimmäistä kertaa pikavippiä ottaville asiakkaille. Tällaisia tarjouksia on muutama markkinoilla ja me haluammekin nyt listata ne sinulle.

 

Koroton pikavippi – Jokaisen ensilainaajan suosikki vippi

 

Koroton pikavippi on ehdottomasti paras tapa ottaa pikavippiä tänäpäivänä. Pikavippi ilman korkoa on riskittömin vaihtoehto ottaa lainaa, kun lainantarvetta ilmenee. Tällaista pikavippiä on normaalisti mahdollisuus saada 100 – 500€, mutta esimerkiksi Suomilimiitti tarjoaa kuluttoman pikavipin 1000€ asti, joten valinnanvaraa riiittää. Tarkista alapuolelta kaikki korottomat pikavipit.

 

Vivus

Hae pikavippi ilman korkoja

Koroton pikavippi 100 – 400€

Vivus on varmastikkin yksi tunnetuimmista pikavipeistä Suomessa ja se on koko ikänsä tarjonnut ensimmäistä pikavippiä täysin ilmaiseksi ilman mitään kuluja. Vivuksen koroton pikavippi on siis erinomainen vaihtoehto, mikäli et vielä ole ollut Vivuksen asiakkaan. Voit lainata täysin ilman huolia korkokuluista, sillä niitä ei ole. Ainoa asia mikä sinun tulee hoitaa, on maksaa pikavippisi ajallaan takaisin. Tässä tapauksessa se tarkoittaa 30 vuorokautta, sillä Vivus myöntää kaikille pikavipeilleen maksimissaan 30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa. Älä siis maksa turhaa korkokuluja pikavipistäsi vaan siirry alapuolelta Vivuksen lainapalveluun ja hae täysin koroton pikavippi. Hakeaksesi pikavippiä Vivukselta sinun tulee olla vähintään 20 vuotias.

Suomilimiitti

Suomen suurin kuluton pikavippi

Pikavippi ilman kuluja jopa 1000e

Suomilimiitti on toinen mainio vaihtoehto kuluttoman pikavipin hakemiseen, eikä ainoastaan mainio vaan ehkäpä myös paras koroton pikavippi tällä hetkellä. Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä Suomen monipuolisinta korotonta pikavippiä, sillä sen lainapalvelun kautta on mahdollista lainata jopa 1000€ täysin ilman mitään kuluja. Normaalisti Suomilimiitti veloittaa 15% nostoprovission, mutta uusille asiakkailleen se tarjoaa  pikavipin ilman mitään kuluja.  Hakeakseasi pikavippiä Suomilimiitiltä sinun tulee olla vähintään 21 vuotias. Mikäli olet jo ehtinyt tähän ikään asti ja lainan tarpeesi ei ylitä 1000€, niin Suomilimiitin koroton pikavippi on erittäin hyvä vaihtoehto pelastamaan taloustilanteesi. Varmista ainoastaan että pystyt maksamaan pikavipin seuraavan kuun viimeiseen päivään mennessä ja olet valmis siirtymään alapuolelta Suomilimiitin lainapalveluun tekemään lainahakemuksen.

Limiitti

Pikakavipit nopeasti

Hae korotonta pikavippiä 500€

 

Limiitti.fi tarjoaa myöskin ensimmäistä pikavippiä ilman korkoa. Se tarjoaa korottoman pikavipin maksimissaan 500€ ja takaisinmaksuaikaa sen kuluttomille pikavipeille saa yhden kuukauden. Myös tämä kuluton pikavippi on erittäin suositeltava vaihtoehto, kun olet ensimmäistä kertaa pikavipin haussa ja et ole vielä ollut Limiitin asiakkaana. Tällä tavalla varmistat itsellesi edullisimman vipin mitä markkinoilta löytyy. Limiitti on hieman uudempi lainapalvelu, mutta erittäin luotettava ja toimiava sellainen. Mikäli olet vähintään 22 vuotias, niin sinäkin voit hakea kuluttoman pikavipin heidän kauttansa. Sinun tulee ainoastaan täyttää huolellisesti lainahakemus ja odottaa sen hyväksyntää. Tämän jälkeen olet vapaa nostamaan täysin kulutonta pikavippiä tilillesi. Huolehdi ainoasta takaisinmaksusta ajallaa ja sinulle ei koidu mitään kuluja tästä pikavipistä.

 

Nämä kolme ovat meidän suosittelemamme korottomat pikavipit tällä hetkellä. Lisääkin kuitenkin löytyy kuten esimerkiksi trustbuddy sekä ferratum. Näet kaikki pikavipit kätevästi käyttämällä tämän sivun ylhäältä löytyvää pikavippivertailu konettamme, joten mikäli et löytänyt sinulle sopivaa pikavippiä näistä kuluttomista vipeistä niin tee pikavippivertailu tämän sivun ylhäältä. Sen avulla löydät kaikki uudet pikavipit sekä vanhat suosikit.

 

Pikavippi 18v – Nuoren on vaikeampi lainata rahaa

Pikavippi 18 vuotiaalle saattaa olla hankalampi löytää, kuin hieman vanhemmalle persoonalle. Mahdotonta se ei kuitenkaan ole ja oikeastaan melko helppoakin meidän pikavippivertailu koneemme avulla. Sinun tulee ainoastaa tehdä vertailu haluammallasi summalla ja saat eteesi kätevästi kaikki pikavipit, jotka 18v henkilön on mahdollista hakea. 18 vuotiaalle pikavippiä myöntää esimerkiksi Trustbuddy sekä myös Euroloan. Nämä kaksi ovat erittäin hyviä ratkaisuja 18 vuotiaalle, sillä niiden korkokulut eivät ole mitenkään mahdottomat. Trustbuddylla on tarjonnassaan myös koroton pikavippi, joten edullista lainaa on tarjolla myös nuorelle henkilöllle. Lisäksi Credit24 lainaa 19 vuotiaille pikavippiä erittäin edullisesti.  Tarjonnasta ei siis ole puutetta ja voit tarkistaa kaikki mahdolliset vaihtoehdot tekemällä pikavippivertailun.

Pikavippi 24h – Pikavippiä all night long

Pikavippiä on mahdollista normaalisti hakea 24/7, joten se on aina apunasi kun rahan tarve ilmenee. Meidän sivustomme on myöskin käytössäsi vuoden jokaisen tuntina, joten etsi edullisin pikavippi heti kun siltä tuntuu. Sinun tulee ainoastaan tehdä pikavippivertailu haluamallasi summalla ja sinulla on edessäsi kaikki pikavipit mitä markkinoilla on tällä hetkellä sinulle tarjottavana. Älä siis enään tuhlaa enempää vaan arvioi lainatarpeesi ja aloita pikavipin hakeminen tämän sivun ylälaidasta. Varmista myös että takasinmaksusuunnitelma on miettity, niin pikavippi auttaa sinua niin kuin sen on suunniteltu auttavan.

Millainen pikavippi on paras minulle?

Pikavipin valitseminen voi olla välillä hankalaa, sillä markkinoilla on monia eri vaihtoehtoja. Pikavippejä on tarjolla parista kympistä aina useampaan kymmeneen tuhanteen euroon asti. Kun aikeissa on saada pikavippi heti, niin tärkeässä osassa on myös löytää keino jolla vertailla parhaat pikavipit nopeasti.

Tältä sivustolta löydät nopeasti ja helposti edulliset pikavipit kätevästi kahdella klikkauksella. Tärkeää on kuitenkin määritellä oma lainantarve ennen kuin aloitat pikavipin etsimisen. Haluatko lainata 500€ vai olisiko 300€ jo tarpeeksi. Liian isoa pikavippiä ei kannata missään tapauksessa hakea, sillä siitä koituu sinulle huomattavasti suuremmat kulut. Huomattavasti parempi vaihtoehto on ottaa aluksi pienempi pikavippi ja tarvittaessa hakea myöhemmin suurempaa lainaa. Tällaisissa tilanteissa voit käyttää hyödyksesi kuluttomia pikavippejä, joita on tarjolla muutamalla eri lainantarjoajalla. Nämä pikavipit ovat lähes täysin riskittömiä, sillä et joudu maksamaan niistä mitään ylimääräisiä kuluja vaan sinun tulee ainoastaan maksaa takaisin lainaamasi summa.

Kuluttomat pikavipit ovatkin paras ratkaisu kun olet ensimmäistä kertaa lainan haussa ja haluat saada heti pikavippiä. Kaikki kuluttomat pikavipit löytyvät tietysti kätevästi tältä sivustolta, joten mikäli tällainen laina löytyy hakemastasi kategoriasta niin se on kätevästi esillä heti ensimmäisenä listalla. Tee siis ilmainen pikavippivertailu tämän sivun ylhäältä ja saat muutamassa sekunnissa esiin parhaat pikavipit omiin tarpeisiisi. Tällä tavalla varmistat edullisimman pikavipin luotettavasti ja nopeasti. Huomaa kuitenkin että meidän sivustomme ei tarjoa sinulle pikavippejä, vaan me ainoastaan ohjaamme sinut edullisimman pikavipin jäljille. Näin ollen mikäli sinulla ilmenee kysymyksiä tai ongelmia jonkin pikavipin kanssa, niin sinun tulee olla yhteydessä kyseiseen pikavipintarjoajan kanssa.

 

Kysy itseltäsi nämä 5 kysymystä ennen kuin haet pikavippiä?

 

Kun olet hakemassa pikavippiä, niin aluksi on hyvä miettiä onko se paras mahdollinen ratkaisu juuri sinun rahaongelmiin. Onkin tärkeää muista että pikavippi on nimensä mukaisesti lyhytaikainen, ei pitkäaikainen apu, yllättäviin talousongelmiin.

Me autamme sinut oikeille jäljille tarjoamalla sinulle nämä 5 kysymystä, jotka sinun on hyvä esittää itsellesi ennen pikavipin hakemista.

 

  1. Pystynkö maksamaan pikavipin takaisin minulle annetun takaisinmaksuajan sisällä?

Pikavippi on normaalisti tapana maksaa takaisin seuraavasta tilistä, joten tämä tarkoittaa normaalisti noin 2 – 4 viikon takaisinmaksuaikaa. Tällä hetkellä lähes kaikki pikavipintarjoajat vaativat, että esität heille jonkinlaisen todistuksen siitä että sinulla on pysyviä tuloja, jolla pystyt maksamaan pikavipin takaisin. Tämä antaa turvallisuutta molemmille osapuolille ja auttaa varmistamaan että lainan takaisinmaksu onnistuu ajallaan. Muista kuitenkin että vaikka sinulla olisikin tarpeeksi tuloja lainantakaisinmaksuun, niin sinun tulee myös huolehtia, että sinulla on tarvittava rahasumma tililläsi kun lainan takaisinmaksupäivä koittaa. Suunnittele siis huolellisesti lainan takaisinmaksu ennen kuin aloitat pikavipin hakemisen ja näin varmistat että sinun on helppoa hakea pikavippiä myös tulevaisuudessa, mikäli tällainen tilanne tulee uudelleen eteesi.

 

  1. Tarvitsenko todella rahaa nyt heti vai voinko odottaa vielä pidempään?

On tärkeää miettiä päässäsi onko rahan tarve todella niin hätäinen, kun alussa tuntuu. Joskus voi olla edullisempaa miettiä hiukan tarkemmin lainantarvetta ja kuinka pitkäksi aikaa lainalle olisi tarvetta. Mikäli lainan tarve ei ole aivan päivästä kiinni ja lainattava summa on suuri, niin joskus olla paikallaa miettiä myös pankkilainaa. Pankkilainan on hyöty on normaalisti pienempi korkoprosentti, mutta toisaalta pankkilainat ovat suurempia kuin pikavipit ja lisäksi pankki lainat vaativat takaajan kun taas pikavippi hoituu ilman takaajia. Näin ollen on aina syytä miettiä minkälainen oma rahantarve on ja valita tältä pohjalta paras lainaratkaisu omiin tarpeisiin. Mikäli valintasi kohdistuu pikavippeihin tai kulutusluottoihin, niin tämä sivusto ohjaa sinut edullisimman ratkaisun jäljille. Mikäli taas pankkilaina saattaa olla parempi ratkaisu sinulle, niin ota yhteyttäsi omaan pankkiisi.

 

  1. Onko luottotietoni kunnossa?

Tämä kysymys on ensimmäinen kysymys joka sinun tulee esittää itsellesi, ennen kuin edes alat miettimään pikavipin hakemista. Ilman luottotietoja sinun on mahdotonta hakea pikavippiä miltään lainanantajalta. Monesti saattaa kuulla, että pikavippiä olisi mahdollista saada ilman luottotietoja, mutta tämä on väärää tietoa sillä mikään lainanantaja ei pysty ottamaan tällaista riskiä. Pikavippi ilman takaajia kyllä onnistuu, mutta ilman luottotietoja, sinun tulee löytää muunlainen ratkaisu rahaongelmiin ja tällaisessa tilanteessa kannattaakin olla yhteydessä ammattilaiseen, joka voi auttaa sinua vaikeassa rahatilanteessa.

 

  1. Olenko etsimässä helpointa mahdollista lainaratkaisua itselleni?

Mikäli vastaus on kyllä, niin pikavippi on ehdottomasti helpoin ja nopein lainaratkaisu. Markkinoilta ei löydy yhtä nopeaa ja helppoa vaihtoehtoa kuin pikavippi. Sen hyötynä ovat useat seikat eikä vähiten se että voit hakea pikavippiä ilman takaajia ja saat normaalisti rahat tilillesi saman päivän aikana. Lisäksi vältät paljon paperityötä, joka sinun tulisi tehdä hakiessasi esimerkiksi pankkilainaa. Pikavipin hakemiseen riittää normaalisti pankkitunnukset sekä puhelinliittymä. Maksimissaan sinulta voidaan kysyä selvitystä nykyisestä taloustilaanteestasi. Mikäli olet siis yli 18 vuotias, niin pikavipeistä löytyy sinulle taatusti edullisin ja nopein vaihtoehto rahantarpeeseen.

  1. Onko valitsemani lainantarjoaja varmasti luotettava ja vastuullinen?

Pikavipintarjoajan valitseminen voi olla vaikeaa, sillä tarjolla on monia eri vaihtoehtoja ja näiden vaihtoehtojen joukosta sinun tulisi osata valita paras pikavippi. Internet on täynnä huijareita, joten pikavippiä hakiessa tulee aina olla tarkkana ettei tule huijatuksi. Yleisenä hälytysmerkkinä voidaan pitää sitä, jos jokin lainantarjoaja tarjoaa sinulle pikavippiä ilman luottotietoja. Tämän pitäisi soittaa hälytyskelloja päässäsi, sillä tällaisia lainoja ei pitäisi olla tarjolla markkinoilla. Onkin siis hyvä hakea pikavippi meidän sivustomme kautta, sillä me olemme tehneet sinun työsi helpoksi tarjoamalla sinulle kätevästi kaikki luotettavat pikavipit yhden sivuston kautta. Vertaile pikavipit siis tällä sivustolla ja varmistat itsellesi luotettavan lainanantajan sekä edullisimman pikavipin.

 

On siis tärkeää suunnitella hieman lainan käytännön asioita ennen kuin täytät lainahakemuksen. Pikavipin ottaminen on aina iso ratkaisu, joten älä tee sitä kahden sekunnin mielijohteesta vaan suunnittelen pikavipin hakeminen huolella ja näin vältät suuremmat ongelmat.