pikalainat

Pikalaina/pikalainat

Vivus

Vivus.fi pienlainayritys on luotettava ja varma kumppani. Palvelu toimii Suomen lisäksi mm. Ruotsissa, Latviassa ja Liettuassa. Vivus mahdollistaa lainanhakijalle 1-400 euron suuruiset pikavipit. Lainattavan summan voi hakija itse päättää euron tarkkuudella. Myös laina-aika on asiakkaan valittavissa 1-30 päivän mittaiseksi, ihan juuri kuten itselle parhaiten sopii.

Ensimmäinen pikalaina voi olla suuruudeltaan korkeintaan 200 euroa. Vivuksen erikoisuutena on […]

Aasa

Aasa myöntää kuluttajille 500-3000 euron pikalainoja maksimissaan 36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Aasan kaikensuuruisten lainojen nimellinen vuosikorko on 9,8% ja 3000 euron esimerkkilainan todellinen vuosikorko 36kk ajalla on 20,4%. Lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Aasan laina ei ole pikavippi, vaan pikemminkin rinnastettavissa pankkien vastaaviin kulutusluottotuotteisiin niin hinnoittelunsa, kuin sopimusehtojensa perusteella.

Aasa noudattaa toiminnassa ja luotonannossa ECRC:n määrittämiä […]

Credit24

Krediittiä sinulle
Mikä on Credit24?
Credit24 tarjoaa edullisia ja joustavia jatkuvia luottoja 3000 euroon asti. Credit24 Joustolimiitti on 250€ – 3000€ luottoraja, josta pikalainaa voi nostaa tarpeen tullen.
Credit24 on tällä hetkellä todella lainapalvelu ja sen tuotteet ovat markkinoiden edullisimpia.

– Yksi markkinoiden edullisimpia luottoja
– Joustolimiitissä ei ole aloitus- eikä vuosimaksua
– Ensimmäinen nosto ilman nostopalkkiota
– Ei kuluja, ennen kuin teet […]

Everyday

Everyday on joustoluotto, joka on kuin luottokortti kännykässä. Lainaa myönnetään 21 vuotta täyttäneelle. Parhaiten tuotteen mainonta iskee 25‐35 ‐vuotiaisiin naisiin ja miehiin, mutta sitä käyttää kaiken ikäiset.

Everyday‐joustoluotto on joustava vaihtoehto luottokortille ja kulutusluotolle, ja lisäksi se on helppo käyttää omien tarpeiden mukaan ‐ missä vain, asiakas tarvitsee vain oman kännykän tai pääsyn nettiin.

Everyday‐joustoluoton tarjoaa suomalainen […]

Ferratum

Ferratumilta saat joustavat pikalalainat arjen yllättäviin menoihin, pikahankintoihin, matkusteluun, uusiin harrastuksiin tai vaikkapa pienen pintaremontin tekemiseen. Kaikki lainahakemukset käsitellään nopeasti ja luotettavasti, ja myönnetyissä lainoissa rahat ovat hetkessä tilillä. Lainasummat vaihtelevat 50-3000 euron välillä.

Lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Hakijalla tulee olla oma sähköpostiosoite, matkapuhelinliittymä ja pankkitili. Palveluumme […]

Orkia

Orkia.fi pikalaina on luotettava, nopea ja edullinen. Saat nopeasti 20 – 1000 € lainan suoraan tilillesi. Orkia pikalaina sopii äkillisiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustukseen, harrastuksiin tai mihin tahansa tarpeisiin, joissa tarvitset nopeaa lainaa. Lisäksi lainakulut ovat edulliset.

*Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 h / vrk, viikon jokaisena päivänä
*Lainan määrä 20 – 1000 euroa, eräpäivä valintasi mukaan 7, 14, […]

Lainaamo

Lainaamo tuo ratkaisun suureenkiin rahantarpeeseen, sillä Lainaamon kautta on mahdollista hakea jopa 15 000€ pikalainaa. Kun puhutaan näin isoista lainasummista, niin tottakai niille on myöskin mahdollista saada useampi vuosi takaisinmaksuaikaa. Lainaamo tarjoaakin jopa 7 vuoden takaisinmaksuaikaa lainoillensa.

Lainaamo on oiva ratkaisu kun etsit hieman suurempaa pikalainaa pidemmäksi aikaa. Itse lainan hakeminen on rittäin helppoa sivuston kautta […]

Laina.fi

Laina.fi on mainio lainapalvelu jokaiseen arjen yllättävään tilanteeseen. Lainaa on nopea hakea ja saat sitä aina edulliseen hintaan. Lisäksi sinulle annetaan luottopäätös heti lainanhaun jälkeen ja normaalisti rahat kilahtavatkin tilillesi jo samana päivänä. Älä siis aikaile vaan hae heti pikalaina Laina.fi alta löytyvän nappulan kautta.

Lainasto

Uudistetussa Lainasto.fi-palvelussa asiakas saa käyttöönsä 2000 euron Limiittiluoton. Limiittiluoton idea on yksinkertainen. Asiakas maksaa vain tehdyistä nostoista – ei rahasta, jota ei käytä. Rahat siirretään tilillesi lainapalvelumme aukioloaikoina ma-su klo 7-23.

Luottolimiitti tarjoaa erinomaisen ratkaisun arkielämän rahatarpeen muutoksiin. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottoasi kerralla, vaan voit nostaa rahaa sitä mukaa kun sitä tarvitset, samaan tapaan […]

Luottoraha

Luottoraha tuo helpotusta arkeen

 

Luotto raha tarjoaa joustavaa 2000€ luottoa kaikkien täysi-ikäisten suomalaisten käyttöön. Pikalainan hakeminen on erittäin helppoa pankkitunnustesi avulla ja täysin ilmaista. Luottorahalta saat luottopäätöksen heti ja rahat ovatkin normaalisti tililläsi jo samana päivä kuin haet pikalainaa. Luottorahan ja kaikkien muiden pikalainat löytyvät etusivun kautta.

Myös luoton takaisinmaksu on joustavaa, sillä voit itse valita maksatko […]