Miksi ottaisit pikalainan?

On hyvin todennäköistä että olet ennen kuullut pikalainoista jossain vaiheessa elämääsi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä joten olet voinnut kuulla sanat, pikavippi, vippi tai vain pikalaina. On myöskin todennäköistä että olet ohittanut kaiken kuulemasi pikalainoista. Olen luultavasti ohitanut niistä kuullun informaation yhdestä tai useamasta syystä.

Useat ihmiset eivät ymmärrä että pikalaina saataa olla juuri se jokin mitä he tarvitsevat. Pikalainoja katsotaan usein kuin saastaa ja suhtaudutaan negatiivisesti. Pikalainoilla ei ole hyvää mainetta. Suurin syy näihin negatiivisiin tuntemuksiin on se että ihmisille on levitetty niistä väärää tietoa ja näin he eivät täysin ymmärrä pikalainoja ja mihin niitä käytetään.

Ymmärrä pikalainan tarkoitus

Joten, jos pikalainat eivät olekkaan täysin paholaisia, niin mitä ne ovat ja miksi sinun pitäisi välittää niistä? Pikalaina tunnetaan siis myös pikavippinä tai ihan pelkästään vippinä. Se on laina joka otetaan lyhyeksi ajaksi, useimmiten 2-4 viikoksi. Se on lisäksi tapana maksaa pois kun saat seuraavan palkan.

Sinä päivänä kun maksat takaisin pikalainan, niin maksat itse lainasumman ja korot. Tämän jälkeen laina on suoritettu kokonaan. Pikalaina tekee mahdolliseksi sinulle maksaa esimerkiksi erääntyneet laskut ajallaan, ilman että joudut maksamaan niistä maksuviivästyksiä tai ne menisivät perintään.  Lisäksi saatat huomata jonkin juuri loppuvan tarjouksen ja palkkapäivä häämöttää vasta parin viikon päästä. Tällöin pikalaina saattaa tuoda sinulle säästöjä kun saat hankittua haluamasi tuotteen sen tarjous aikana. Pikalainojen avulla sinulla on mahdollisuus saada rahaa silloin kun sitä tarvitset.

Valitse pikalaina huolella

Pikalainoilla ei kuitenkaan ole paras mahdollinen maine.  Tämä johtuu siitä että jotkut yritykset ovat huijanneet ihmisiä liian isoilla koroilla sekä epäselvillä sopimusehdoilla. Nämä mätämunat ovat saanneet pilattua koko alan mainetta. Tämä riski on kuitenkin helppo välttää pienellä tutkimustyöllä.

Kun henkilö haluaa pikalainaa, niin luultavasti hän haluaa sitä parhailla mahdollisilla ehdoilla ja mahdollisimman edullisesti. On siis erittäin tärkeää vertailla pikalaina firmoja. Sinun onneksesi VertaaPikalaina.com on tehnyt sen sinun puolestasi, joten sinun tarvitsee valita vain haluamasi summa ja maksuaika niin paras vaihtoehto on tiedossasi. Mikä parasta nämä kaikki pikalainan tarjoajat ovat luotettavia sellaisia.

Mikä periaatteessa sitten on hyvä hinta pikalainalle. Käytännössä se tarkoittaa sitä firmaa kuka tarjoaa sinulle pienintä korkoprosenttia. Mikäli olet uusi pikalainan ottaja niin kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi Vivuksen tarjous, jossa saat ensimmäisen pikalainan ilman korkoja aina 400€ asti.

Helppoa ja nopeaa

Itse pikalainan ottaminenhan on helppoa,koska sinulta ei kysytä mitään perusteluita sille toisin kuin lainaa pankista hakiessa. Sinun tarvitsee vain suorittaa pari kolme vaihetta ja rahat ovat tililläsi.Pikalaina otetaan uesimmiten nettipankkitunnusten avulla.  Tarkempi tieto löytyy yläpuolen artikkelista.

Lisäksi on hyvä varmistaa itselle että pystyt maksamaan lainan takaisin eli sinulla on tulonlähteitä tällä hetkellä. Muuten pikalainan ottaminen ei ole hyvä idea.

Lopulta pikalainat eivät siis kuitenkaan ole niin pahoja. Sinun pitää vain muistaa olla fiksu käyttäessäsi niitä ja pitää huoli takaisinmaksu kyvykkyydestästi. Oikein käytettynä ne ovat oiva lisä antamaan sinulle rahaa tarpeen vaatiessa.