Limiitti.fi pikalaina jopa 500e ilman kuluja

Limiitti.fi on suomalaiseen arkeen suunniteltu lainapalvelu, josta voit jopa 3000€ jatkuvaluonteista lainalimiittiä, jolta voit tehdä nostoja joustavasti tarpeensa mukaan.
Pikalainan hakeminen on maksutonta ja lainapäätös on mahdollista saada välittömästi.

Uudet asiakkaat saavat 50 – 500 € ensilainan kuluitta ja koroitta, jolloin 30 päivän maksuajalla lainan kokonaiskuluiksi tulee 0 euroa, eli asiakas nostaa esim. 500 € ja maksaa takaisin saman 500€, mikäli valitsee maksavansa koko lainan yhdessä erässä.

Lainalimiittiin ei liity ylimääräisiä tilinhoitokuluja, vaan maksat vain siitä mitä nostat! Nostoja on mahdollista tehdä verkossa tai tekstiviestillä koska vain, lähes missä vain.
Takaisinmaksu on joustavaa ja helposti hallittavissa! Kuukausittainen lyhennys on 20 % avoimen laina koko määrästä (kuitenkin vähintään 50,00€ luoton ollessa pieni), mutta jotta talouden hallinta olisi mahdollisimman vaivatonta, vaaditun lyhennyserän katto on ennalta määritelty: lyhennyserä on maksimissaan aina vain 250 € (Limiitti 2000 €) tai 300 € (Limiitti 3000 €). Taloudellisen tilanteensa mukaan voit kuitenkin aina maksaa vaikka kaikki tehdyt nostot kerralla.

Kulu: nostokulu 15 % nostetusta summasta
Korko: todellinen vuosikorko 116,56 %; luoton nimelliskorko 60 % 3000 € lainaliimitissä. Ei muita kuluja.
Jatkuva luottosopimus.

Lyhyesti vielä:
– Jopa 3000 € jatkuvaluontoinen lainalimiitti
– Nostot oman tarpeen mukaan
– Maksuton lainasopimus
– Lainapäätös mahdollista saada välittömästi
– Ei tilinhoitokuluja, maksat vain siitä mitä nostat
– Nostoja voi tehdä verkossa tai tekstiviestillä
– Takaisinmaksu: lyhennys 20 % avoimen lainan koko määrästä (min. 50 €)
– Nostokulu 15 % nostetusta summasta

Ota pikalaina